MFC Ploiesti - prima semifinalistă a Cupei LMF Prahova!

       Luni, 13 mai 2019, MFC Ploiesti a intalnit Top Valea Doftanei intr-un meci care a contat pentru Cupa LMF Prahova, editia 2019, Grupa B, Etapa 2. 

 

      Ploiestenii au inceput meciul bine, punand presiune pe adversarii de la Doftana, insa, dupa multe ratari apare si golul in minutul 17, atunci când Gabriel Nastase l-a driblat pe portarul advers si a inscris cu poarta goala. 

 

     Intrati la cabine cu un avantaj minim, gazdele de la MFC au fortat si in repriza secundă, insa s-au vazut egalati in minutul 22 atunci cand Botosneanu Andrei l-a invins pe Mihai Vanghele cu un sut bun de la 12 metri, lateral dreapta. Parca treziti dupa golul primit, Danut Iancu, Eugen Rudaru, Florin Ghica si Alexandru Craciun au ratat rand pe rand ocazia de a-si aduce echipa in avantaj. Dupa cateva ocazii ale celor de pa Doftana, Gabriel Nastase il serveste pe Alin Marcu in fata portii, acesta din urma reusind sa îndeplinească o simpla formalitate, înscriind in minutul 38 si aducand linistea in tabara galben-negrilor. Cu doar un minut inainte de final, acelasi Alin Marcu reuseste sa înscrie si sa realizeze dubla, dupa o repunere rapida in joc a lui Mihai Vanghele, astfel ca MFC Ploiesti se impune cu scorul de 3-1. 

 

     La finalul meciului, antrenorul Gabriel Georgescu si fundasul Alexandru Craciun au facut vorbit despre grupa in care au fost, adversari si obiectivul propus: "A fost o grupa accesibila, dar cu echipe incomode. Ma bucur si imi felicit băieții ca am terminat grupa pe locul 1 cu maxim de puncte pentru ca ne da incredere in semifinală. Este clar ca indiferent pe cine vom intalni, Chedra sau Ader, vor fi meciuri frumoase. Asa cum toata lumea se astepta si cum baietii o stiau deja, obiectivul este câștigarea Cupei LMF 2019, trofeul de anul trecut ne obliga la asta!" a spus Gabriel Georgescu, antrenorul principal al galben-negrilor. " Am trecut cu bine de cele 2 meciuri din grupa și așteptăm să vedem cu cine o sa picam in semifinala, am avut o grupa echilibrata cu 2 echipe incomode, dar ne asteptam să fie așa deoarece este competiția surprizelor și toată lumea își dorește să facă o figura frumoasa mai ales cu noi...câștigătoarea trofeului , mai avem un pas până în finală și ne dorim sa trecem cu bine și de acest meci , am arătat că ne mobilizam bine in meciurile cu o încărcătură mai grea...mai diferită și am arătat că trebuie să rămânem concentrați la maxim pentru a ne îndeplini obiectivul..câștigarea trofeului pe plan local și reprezentarea județului Prahova in competiția de la Bacău" a concluzionat fundasul Alexandru Crăciun. 

 

   Cu maxim de puncte obtinute in cele 2 meciuri jucate din cadrul Cupei LMF Prahova , MFC Ploiesti si-a asigura locul in semifinală, devenind altfel prima semifinalista a Cupei, urmând ca adversara sa o afle săptămâna viitoare, luni, atunci cand se va juca meciul dintre Chedra Tax si Ader Ploiești.

 

Foto Design: https://www.facebook.com/HalfSun-Print-1644288842357389/

0
0
0
s2sdefault