MFC Ploiesti - Chedra Tax, cu trofeul pe masă!

               Luni, 3 iunie 2019, ora 20.30, cocheta Baza Sportiva Kiru Sport, din incinta parcului Sălii Sporturilor din Ploiesti va găzduii Finala Cupei LMF Prahova, ediția 2019, care le va avea in prim-plan pe MFC Ploiesti, deținătoarea trofeului si Chedra Tax, campioana Ligii A de Minifotbal. 
 
              Meciul dintre MFC Ploiesti si Chedra Tax se anunta a fi unul spectaculos, datorită loturilor valoroase de jucători pe care cei doi antrenori, Gabriel Georgescu- MFC Ploiesti si Dragos Chelba- Chedra Tax, il au la dispoziție, dar și datorită meciurilor echilibrate, pe care cele două echipe le-au facut in ultimile sezoane. 
 
              Totodată se anunta a fi un meci foarte important pentru galben-negrii, care, prin câștigarea unui nou trofeu, vor spăla rusinea din campionat acolo unde nu au facut un sezon strălucit, insa toate aceste lucruri vor fi stabilite pe teren, luni, 3 iulie 2019, de la ora 20.30! 
 
 
            Antrenorul MFC-ului cheamă lumea la meci declarând : " Ne așteaptă un meci greu, cu o echipa puternica a campionatului nostru si cu prezențe le Turneele Finale, insa noi suntem deținătoarea trofeului si suntem obligați să păstrăm trofeul in vitrina MFC-ului! Am încredere in baietii mei si sunt sigur că toți vor fi motivați 100%! Sper ca numarul suporterilor prezenți în tribune la acest meci sa depășească 500, cati au fost anul trecut, in finală si, de ce nu, sa isi susțină favoriți asa cum au facut-o!
 
 
0
0
0
s2sdefault