Start Gym - noul partener al MFC-ului !

                  MFC Ploiesti are grija de jucatorii ei si astfel, a reusit sa semneze un parteneriat pe o perioada de un an cu una din salile de fitness din Ploiesti, aleasa fiind Start Gym Ploiesti, sala ce se afla pe Bulevardul Republicii, nr 152, Cartier Albert, Ploiesti .

            Infiintata la inceputul anului 2011, Start Gym si-a propus de la bun inceput sa schimbe ceva in modul in care clientii interactioneaza cu salile de fitness si sa aduca in Ploiesti un nou concept in ceea ce priveste ingrijirea sanatatii prin miscare. Atmosfera eleganta si confortabila a clublui reprezinta locatia ideala in care exercitiile fizice si realaxarea devin o adevarata placere . Start Gym ofera pachete complete de servicii intr-o sala dotata cu aparatura de ultima generatie technogym, extinsa pe o suprafata de peste 800 mp. Aparatura profesionala destinata antrenamentului fiecarei grupe musculare si personalul calificat va vor ajuta sa obtineti rezultate incredibile.  

       Parteneriatul a fost incheiat astfel incat, toti componentii echipei MFC Ploiesti sa aiba acces gratuit in sala, timp de 2 zile pe saptamana !

 

 

 

0
0
0
s2sdefault